Beste 6 gratis YouTube naar MP3 您所在的位置:网站首页 youtube naar mp3 converter gratis Beste 6 gratis YouTube naar MP3

Beste 6 gratis YouTube naar MP3

#Beste 6 gratis YouTube naar MP3| 来源: 网络整理| 查看: 265

Deel 1: 2 beste manieren om YouTube naar MP3 te converterenMethode 1: YouTube downloaden naar MP3 met gewenste audiotrack

Wanneer u YouTube naar MP3 moet downloaden met de gewenste instellingen, inclusief audiotrack, audiocodec en samplefrequentie, CleverGet YouTube-downloader zou een veelzijdige YouTube naar MP3-downloader moeten zijn met geavanceerde functies. Het heeft een ingebouwde webbrowser om muziek van YouTube en meer dan 1000 andere websites af te spelen, te detecteren en te downloaden. Bovendien is er een batch-downloadproces om een ​​reeks MP3-bestanden te extraheren via een M3U8-afspeellijst.

1. Download YouTube naar MP4, WebM, MKV, MP3, M4A en andere audio- en videoformaten.

2. Stel de gewenste downloadvoorkeur, het aantal downloadtaken en de gebruikersinterface in.

3. Extraheer YouTube-muziekbestanden en -video's naar MP3-audiobestanden met 320 KBPS zonder kwaliteitsverlies.

4. Bewaar de originele metadata-informatie die goed bewaard is gebleven voor toekomstig beheer.

Win Download Mac downloaden

Stap 1: Download en installeer CleverGet YouTube Downloader, start het op uw computer en kies het YouTube-pictogram in de gebruikersinterface. Daarna kunt u met uw gegevens inloggen op het account. Daarna kunt u op het pictogram met de drie stippen klikken om de downloadvoorkeur aan te passen om de muziekbestanden te downloaden.

CleverGet-instellingen

Stap 2: zoek naar het gewenste muziekbestand dat u wilt downloaden of voer zelfs rechtstreeks de URL van YouTube in. Het zal de YouTube-video afspelen en detecteren met de ingebouwde webbrowser. Zodra het programma de video detecteert, kunt u het downloadpictogram vinden om ze op te slaan in MP3, M4A of andere audiobestandsindelingen.

CleverGet YouTube-weergave

Stap 3: Klik op de Downloaden om de verschillende downloadopties te vinden. Selecteer gewoon de gewenste framesnelheid, videocodec, audiocodec, bestandsgrootte en meer. Wanneer u een reeks muziekbestanden moet downloaden, kunt u de opties voor alle bestanden controleren voordat u op de Downloaden knop om de YouTube naar MP3-audiobestanden op te slaan.

CleverGet YouTube downloaden

Stap 4: Het zal de muziekbestanden automatisch binnen het programma downloaden. Ga naar de Bibliotheek menu aan de linkerkant, waar u het gedetailleerde downloadproces kunt vinden. Wanneer je de gewenste MP3-bestanden hebt, kun je ze vinden in de Audio tabblad. Dubbelklik gewoon op het YouTube MP3-bestand om ervan te genieten op de standaard audiospeler op je computer.

Win Download Mac downloadenMethode 2: YouTube-muziek downloaden en converteren naar MP3

Musify-omzetter, zoals de naam al zei, is de alles-in-één video-omzetter. Hiermee kunt u video en audio van meer dan 1000 formaten converteren om op elk apparaat af te spelen. Bovendien kun je met bewerkingstools van je video de hoogtepunten in je sociale omgeving maken. Je kunt ook de gedownloade YouTube-video's en audio naar MP3 converteren om ervan te genieten. De functie omvat:

Converteer naar audio- en videoformaten die compatibel zijn met elk apparaat zoals iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note, HTC, PSP, Sony Xperia, Xbox, enz.Krachtige bewerkingsfuncties. Video draaien / knippen / samenvoegen / bijsnijden, video-uitvoereffecten aanpassen.Voeg meer video- / audio-effecten toe, waaronder 3D.Ondersteuning voor het toevoegen van afbeeldingen, watermerken en tekst aan videoclips en het wijzigen van de kleur, het lettertype en de tekstgrootte. Win Download Mac downloaden

Stap 1: download en installeer de YouTube-converter-app. Kies dan de Downloaden optie om schermvideo's vast te leggen. Als u aangepaste opties wilt instellen, kunt u de instellingen aanpassen via de voorkeuren dialoogvenster.

YouTube MP3 Musify downloaden

Stap 2: open een browser en zoek de YouTube-video die u wilt downloaden. Klik op de Downloaden knop op de Spotify-downloader en speel de video af om te beginnen met downloaden. Wanneer het afspelen van de video is voltooid, klikt u op de stop knop om de opname op te slaan.

Musify Download YouTube Spotify MP3

Stap 3: Ga naar de Mediabibliotheek venster om naar het nummer te luisteren en de YouTube-videobestanden te beheren. Als u de video op sociale media wilt delen of via e-mail naar uw vrienden wilt sturen, klikt u op de Delen pictogram, kies het gewenste kanaal voor het delen van de video's.

Muziekafspeellijst naar MP3 Musify Win Download Mac downloaden


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有